Aprašymas
Liofilizuotos braškės – tai natūralus ir sveikas užkandis, kuriame išsaugotas sodrus ir saldus lietuviškų braškių skonis bei maistinės savybės. Džiovinamos šaltyje, jos nepraranda vitaminų, mineralų ir antioksidantų, bei išlaiko tokį patį ryškų skonį, todėl yra puikus sveikas pasirinkimas ištisus metus.
SUDĖTIS: liofilizuotos braškės
MAISTINGUMAS: energinė vertė -132kJ/34 Kcal
Riebalų- 0,25 g (iš kurių sočiųjų riebalų 0,0 g)
Angliavandenių- 5,5 g (iš kurių cukraus 4,8 g)
Skaidulinių medžiagų- 2,2 g
Baltymų- 0,8 g
Druskos- 0,0 g
Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukšesnėje nei 20C temperatūroje.
Pagaminta Lietuvoje
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.