Aprašymas
Liofilizuotų aviečių uogose yra didelis kiekis gliukozės, sacharozės, fruktozės, ląstelienos, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: natrio, kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat vitaminų B1, B2, PP, C bei karotino – tikra daugybė vitaminų ir mineralų. Miško avietės yra natūraliai augančios Labanoro regioninio parko teritorijoje.
SUDĖTIS: liofilizuotos miško avietės
MAISTINGUMAS: energinė vertė 100 g-203kJ/48 Kcal
Riebalų- 0,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų 0,5 g)
Angliavandenių- 8,3 g (iš kurių cukraus 8,3 g)
Skaidulinių medžiagų- 3,7 g
Baltymų- 0,8 g
Druskos- 0,0 g
Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukšesnėje nei 20C temperatūroje.
Pagaminta Lietuvoje
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.